Oopperalaulaja harjoitteli kotona – poliisi teki rynnäkön

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amsterdamissa poliisit olivat saaneet ilmoituksen asunnosta kantautuvista huudoista. Naapurit olivat epäilleet, että asunnossa riideltiin ja joku osapuolista oli hädässä. Viranomaiset riensivät asunnolle ja kuulivat oven takaa huutoa.

Metro-lehden mukaan poliisit pitivät sitä merkkinä hädästä ja he alkoivat potkia ja repiä ovea auki. Pian sen jälkeen asukas tuli avaamaan oven. Poliisien ja naapurien yllätykseksi asukas oli yksin asunnossa ja hän kuunteli oopperaa kuulokkeiden kautta.

Kävi ilmi, että asukas oli oopperalaulaja, joka harjoitteli laulamista. Äänen avaus ei ilmeisesti ollut mennyt kovin hyvin, sillä naapurit luulivat, että laulaja oli hädässä. Poliisi on julkaissut Facebookissa kuvan oopperalaulajan ovesta, joka oli hajonnut rytäkässä. Viranomaiset pahoittelivat tapahtunutta ja vakuuttivat, että kaikki päättyi lopulta hyvin sillä osapuolet saivat väärinkäsityksestä hyvät naurut.