Robinilta raju musiikkivideo – seksiä ja paljasta pintaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Robinin uusi Miten eskimot suutelee -niminen kappale on viihtynyt julkaisunsa jälkeen radiokanavien soittolistoilla. Sannin kanssa sanoitetussa kappaleessa on ripaus flirttiä, nuorta rakkautta ja söpöä viattomuutta, joka on kuitenkin revitty kappaleesta pois juuri julkaistun musiikkivideon myötä.

Robin on julkaissut Miten eskimot suutelee -kappaleeseen musiikkivideon, joka on kuvattu Los Angelesissa. Videolla esiintyy myös kappaleessakin mukana oleva Sanni ja Robinin vastanäyttelijänä toimiva DJ Madison Louch, joka on päässyt videon kuvauksissa läheisiin tunnelmiin Robinin kanssa.

Kappaleessa lauletaan siitä, miten suhteessa on hyvä edetä hitaasti ja käytetään vertauskuvana sitä, että eskimot suutelevat hieromalla neniään yhteen. Videolla sanoma on kuitenkin täysin toinen, kun Robin ja Louch alkavat piehtaroimaan rantahiekassa ja päätyvät alusvaatteissaan lakanoiden väliin.

Videon ja kappaleen välisen sanoman ristiriitaisuudesta huolimatta musiikkivideo on hyvällä maulla tehty ja näyttää todella kansainväliseltä. Tänä kesänä 18 vuotta täyttävän Robinin poikamaisuutta aletaan nähtävästi vähitellen muovaamaan suuntaan, jossa voidaan laulaa nuoret fanit huomioon ottamalla asioista, jotka ovat täysi-ikäiselle Robinille ajankohtaisempia.