Bradley Cooperin kaksoisolento kuokki elokuvafestivaaleilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa hämmästeltiin taannoin Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion venäläistä kaksoisolentoa. Nyt Bradley Cooperin yhdysvaltalainen kaksoisolento on puolestaan noussut otsikoihin onnistuttuaan pääsemään sisään tähtien yksityisbileisiin.

Näyttelijä Bradley Cooperin kaksoisolento kuokki Sundancen elokuvafestivaalien yhteydessä järjestetyissä juhlissa Bar 53 ja Reilly’s -ravintoloissa. Mies onnistui huijaamaan turvamiehiä ja juhlavieraita siitäkin huolimatta että Bradley Cooper ei näytellyt yhdessäkään festivaaleilla esitetyssä elokuvassa.

Lopulta mies jäi kiinni, ja tapahtuman järjestäjät alkoivat tivaamaan häneltä henkilöllisyystodistusta. Page Six -sivuston mukaan mies yritti vielä väittää olevansa Cooper esittelemällä iPhonensa ruudunsäästäjää, Hangover-elokuvasta peräisin olevaa kuvaa.

last night chillin with Bradley at Sundance #bradleycooper #Sundance

Kuva, jonka Sean Cassity (@seancass10) julkaisi