Kohukaunotar kiinni huumeista – pidätyskuva ei juuri imartele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunottaret Amber Rose ja Blac Chyna ovat parhaillan työstämässä omaa MTV-viihdekanavalle realitysarjaansa, jossa heidän elämäänsä seurataan muutenkin kuin paparazzikuvissa ja sosiaalisissa medioissa. Nyt Blac Chyna nähdään kuitenkin ei-niin-glamouria tihkuvassa kuvassa.

Blac Chyna pidätettiin nimittäin perjantaina Austin-Bergstromin kansainvälisellä lentokentällä. Neitokainen jäi kiinni huumeista, joita hänellä oli mukanaan enemmän kuin gramma, mutta kuitenkin alle neljä grammaa. Pidätyskuva ei ainakaan juuri imarrellut.

28-vuotias Blac Chyna, eli Angela Renee White, on tullut viihdemaailmassa tutuksi monista eri projekteistaan. Hän omistaa kauneussalongin ja on perheenäiti, joka tasapainottelee koti- ja työelämän välillä. Jää nähtäväksi miten huumepidätys vaikuttaa hänen perhe-elämäänsä.