Koira hylättiin erilaisuutensa takia – Quasimodo etsii nyt uutta kotia!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Minnesotassa sijaitseva löytöeläinkoti on pelastanut omistajiensa hylkäämän saksanpaimenkoiran. Quasimodoksi nimetty hännänheiluttaja erottuu muista koirista poikkeavan ulkonäkönsä puolesta. Karvakuono nimittäin sairastaa lyhyen selkärangan syndroomaa, minkä vuoksi koiran selkä on epäsopusuhtainen verrattuna muuhun vartaloon.

Quasimodon lyhyt selkä ei ole vauhtia hidastanut ja se kykenee liikkumaan siinä missä muutkin koirat. Secondhand Hound -löytöeläinkodin hoitaja Sara Anderson kertoi CNN-kanavalle, että Quasimodo on kiltti, hellyydenkipeä ja rakastettava lemmikki, joka etsii nyt uutta kotia.

Hoitajat ovat julkaisseet suloisesta saksanpaimenkoirasta useita kuvia ja videoita netissä. Monet koiran nähneistä ovat pitäneet karvakuonon poikkeuksellista ulkonäköä hellyttävänä. Löytöeläinkodin hoitajat uskovat, että Quasimodolle löytyy pian uusi koti.