Robin esitteli sixpackinsa – faneille herkkua Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Robinin uusi Miten eskimot suutelee -niminen kappale on viihtynyt julkaisunsa jälkeen radiokanavien soittolistoilla, ja kerroimme eilen miten kappaleen musiikkivideolla nähdään paljasta pintaa ja seksiä. Nyt Robin on tarjonnut herkkua naispuolisille faneilleen myös sosiaalisessa mediassa.

Robinin Miten eskimot suutelee -kappaleen musiikkivideo kuvattiin Los Angelesissa. Videolla esiintyy myös kappaleessakin mukana oleva Sanni ja Robinin vastanäyttelijänä toimiva DJ Madison Louch, joka on päässyt videon kuvauksissa läheisiin tunnelmiin Robinin kanssa. Videolla Robin ja Louch piehtaroivat rantahiekassa ja päätyvät lopulta lakanoiden väliin.

#miteneskimotsuutelee koeviikolla?

Kuva, jonka ROBIN (@robinpackalen) julkaisi