25-vuotias irtisanoutui ja lähti kiertämään maailmaa – kahden vuoden seikkailu!

Matkailu · Annukka Heikkilä

25-vuotias Dwyer Haney asui Washingtonissa ja teki töitä melko hyväpalkkaisessa yrityksessä sähköteknikkona. Mies kuitenkin kyllästyi elämäänsä ja päätti lähteä maailmalle määränpäänään Chilen vuonot.

Haney irtisanoutui töistä ja osti veneen. Mies kertoi Daily Mail -lehden mukaan ajatelleensa, että tuuli ei maksa hänelle mitään ja se vie hänet minne tahansa, minkä vuoksi mies päätti opetella purjehtimaan ja matkustaa meriteitse haluamiinsa kohteisiin.

Haney aloitti kaksi vuotta kestävän matkansa, jonka aikana hän on ehtinyt näkemään upeita paikkoja, kokemaan kovia myrskyjä ja päässyt uimaan delfiinien kanssa. Mies käytti 75.000 dollarin säästönsä seikkailuun, josta myös hänen veneellään vierailleet ystävät saivat toisinaan nauttia.

Haney on julkaissut kauniita kuvia matkansa varrelta Instagram-tililleen. Kuvissa näkyy kaikki upeat maisemat, henkeäsalpaavat hetket ja kauniit kohtaamiset, jotka mies on saanut matkansa aikana kokea. Matka on ollut varmasti unohtumaton seikkailu, joka on opettanut miehelle kuluneiden vuosien aikana enemmän kuin kaksi vuotta samassa työpaikassa työskentely olisi voinut koskaan elämästä opettaa.

Obligatory dolphins jumping at sunset photo *yawn* #voyageoftherascal

Kuva, jonka Dwyer Haney (@dwyerhaney) julkaisi

Last week was a great week to be a sailboat captain. #voyageoftherascal #america

Kuva, jonka Dwyer Haney (@dwyerhaney) julkaisi

Just published the saga of my fight with Don Rodrigo the Magnificent. Go to dwyerhaney.com for details!

Kuva, jonka Dwyer Haney (@dwyerhaney) julkaisi

Having a hard time getting back and forth to your private island? Next time, try a suspension bridge.

Kuva, jonka Dwyer Haney (@dwyerhaney) julkaisi