Hevoset salakuljettivat 30 000 euron arvosta tupakkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat kautta aikojen keksineet mitä mielikuvituksellisimpia tapoja salakuljettaa tavaroita maasta toiseen. Nyt eräs ukrainalainen mies yritti tuoda tupakkaa Euroopan unionin alueelle hevoslaumansa avulla. Hän jäi rajalla kiinni.

Ukrainan poliisi on pidättänyt maan rajalla miehen, joka yritti salakuljettaa hevosten avulla savukkeita Romaniaan. Hevosten selkään oli valjastettu savukkeita yhteensä sata laatikkoa. Associated Press ilmoitti luvattoman lastin arvoksi noin 30.000 euroa.

Salakuljettaja pidätettiin. Vielä ei ole tiedossa, mitä miehen uskollisille rikoskumppaneille, eli hevosille on tapahtunut. Tupakka on Ukrainassa huomattavasti halvempaa kuin Euroopassa, joten sitä salakuljetetaan suuria määriä maan rajan yli.