Nainen kuvasi auringonnousun – härski yksityiskohta löytyi myöhemmin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen valokuvaaja Cara Ottley on onnistunut ottamaan upeita kuvia taivaanrannasta auringonnousun aikaan North Yorksissa. 27-vuotias nainen piti näkymää kauniina ja hän julkaisi kuvan auringonnoususta sosiaalisessa mediassa.

Kuvan aiheuttama reaktio yllätti Caran. Naisen ystävät nimittäin huomauttivat, että Ottleyn kuvassa esiintyi selvä fallossymboli. Mirror-lehden mukaan Caran julkaisema kuva on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa.

Valokuvaaja löysi lopulta omasta kuvastaan härskin yksityiskohdan. Nainen kertoi Mirror-lehdelle, että hän ei aluksi nähnyt kuvassa mitään erikoista, mutta huomauttamisen jälkeen hän ei ole nähnyt kuvassa mitään muuta kuin suuren peniksen. Viaton auringonnousu oli muuttunut hetkessä joksikin muuksi sosiaalisessa mediassa julkaisun jälkeen.