Vanhoja CD-levyjä kaapit pullollaan? Näin niistä tulee ikkunakoristeita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat innostuneet erilaisten lifestyle-ohjelmien ja nettisivustojen kautta askartelemaan, ompelemaan ja kokkailemaan. Nyt nettivideo neuvoo, kuinka vanhoista CD-levyistä voi tehdä näyttäviä ikkunakoristeita.

CD-levyjen pinnalla on metallinen kalvo, joka raaputetaan aluksi pois. Kerroksen alta paljastuu muovikiekko, jonka voi tuunata ikkunamaaleilla haluamakseen koristeeksi. Netistä voi esimeriksi tulostaa valmiita kuvioita ja muotoja askartelemista helpottamaan.

Creavity-Designer -niminen Facebook-sivusto esittelee samankaltaisia askarteluvideoita pilvin pimein. Vaikka useammat touhut näyttävät helpolta, saattaa moni kokeilija pettyä monen kerran ennen kuin onnistuu luomaan yhtä näyttäviä tekeleitä. Jos ei muuta, niin videot antavat ainakin roimasti inspiraatioita.

Posted by Creativity-Designer on Monday, December 7, 2015