Kanadalainen vloggaaja kiersi Eurooppaa – näin hehkuttaa Suomea!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadan Ontariosta alunperin kotoisin oleva näyttelijä ja televisiojuontaja Kristen Sarah rakastaa matkustelua ja on tällä hetkellä kiertämässä Eurooppaa. Kristen on julkaissut juuri viimeisimmät kuulumisensa Suomesta, jossa hän vieraili miehensä kanssa.

Kristen vietti yön upeassa talossa Porvoon Sikosaaressa. Pariskunta näytti nauttivan talvisesta maisemasta ja kauniista majapaikastaan, jonka sisustusta ja pieniä värikkäitä yksityiskohtia Kristen erityisesti arvosti. Majoituksensa aikana pari kävi myös saunassa, mikä tuntuu edelleen olevan melko eksoottinen kokemus hankeen hyppäämisen kera.

Porvoon Sikosaaresta kuvatun videon jälkeen pari suuntasi Helsinkiin, josta nainen on myös julkaissut jo videomateriaalia YouTube-kanavallaan. Pariskunta oli vaikuttunut Helsingissä etenkin ruoasta ja julkisen liikenteen kattavuudesta, joka oli heidän mukaansa paljon parempi ja toimivampi kuin Kanadassa.