Merileijona asteli ovesta ravintolaan – istui pöytään kuin asiakas

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nälkäinen merileijonan poikanen oli hakeutunut kalaruokia tarjoilevaan Marine Room-ravintolaan San Diegossa. Tarjoilijoiden hämmätykseksi poikanen hakeutui suoraan vapaaseen pöytään ja istahti paikoilleen.

Herkullisten tuoksujen ympäröimä merileijona näytti nauttivan olostaan. Tarjoilijat ovat julkaisseet suloisesta eläimestä kuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvien perusteella voisi luulla, että merileijona odotti saavansa palvelua.

CBS News -kanavan mukaan henkilökunta ilmoitti merileijonasta eläintenpelastusorganisaatiolle. Pieni poikanen pyydystettiin verkkoon ja se toimitettiin takaisin rannikolle, jossa sen lajitoverit odottelivat sitä. Ravintola-aamiaisen sijaan pienokainen joutui pyydystämään ruokansa itse.