NBC vahvisti: Julmia aikeita -hittielokuvasta TV-sarja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vuonna 1999 nuorisoa villinnyt yhdysvaltalainen teinidraama Julmia aikeita on saamassa televisiosarjaversion. NBC-kanava on vahvistanut, että yhtiö on tilannut sarjasta pilottijakson.

Reese Witherspoonin, Selma Blairin, Ryan Philippen ja Sarah Michelle Gellarin tähdittämästä elokuvasta aiotaan luoda tiivistunnelmainen draamasarja. Monet elokuvan faneista ovat spekuloineet, että osa elokuvan näyttelijöistä tullaan näkemään sarjassa sivurooleissa.

The Hollywood Reporter -sivuston mukaan sarja ei tule olemaan elokuvan kopio, vaan siinä perehdytään elokuvahahmojen elämään 15 vuotta opiskeluvuosien jälkeen. Elokuvan tapahtumia kerrataan sarjassa muun muassa päähahmo Sebastian Valmontin kirjoittaman päiväkirjan avulla. Julmia aikeita -fanit odottavat nyt innolla televisiosarjan roolivalintojen julkistusta.