Maailman nörtein roskakori – Mac-tietokone sai uuden elämän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tietokoneet kehittyvät jatkuvasti, ja monissa tapauksissa vanhanaikaiset mallit kelpaavat kaatopaikkojen lisäksi lähinnä keräilijöille. Eräs Reddit-käyttäjä keksi kuitenkin hyödyllistä uusiokäyttöä 80-luvulta peräisin olevalle Macintosh-tietokoneelleen.

Nimimerkillä HaHaBird esiintyvä mies osti vuosimallia 1984 olevan Macintosh 128K -tietokoneen noin kymmenen vuotta sitten. Koneelle ei ollut juurikaan enää käyttöä, mutta roskakoriin heittämisen sijaan hän päätti tehdä laitteesta roskakorin.

Lopputuloksena on näyttävä roskakori, jonka näyttö toimii avattavana luukkuna. HaHaBird esittelee kekseliään projektinsa vaiheita Imgur-sivustolla jakamassaan kuvasarjassa.

I saved a classic Mac from the trash bin only to turn it into a trash bin with a swinging "screen" door.