Supermarket hämmentää: ”Tuorekurkku on hyvä ystävänpäivälahja”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävänpäivän lähestyessä kaupat alkavat antamaan asiakkailleen lahjavinkkejä, joiden tulisi auttaa asiakkaitaan löytämään sopivimmat lahjat rakkailleen juuri heidän liikkeestään. Tesco on tähän mennessä aiheuttanut eniten ihmetystä ja huvitusta melko rohkeilla lahjaideoillaan.

Tesco-myymälöissä on alettu näkemään lahjavinkkejä, jotka on merkitty hinnan viereen vaaleanpunaisella kyltillä, jossa lukee: ”Ideal for Valentine’s”. Tescon mielestä parhaimmat lahjaideat ystävänpäiväksi ovat muun muassa vauvaöljy, kurkut, kondomit ja kermavaahto.

Vielä on hieman epäselvää onko kylttejä siirrelty asiakkaiden toimesta myymälän sisällä. Osa kuitenkin uskoo Tescon itse laittaneen kyltit rohkeisiin ja hauskoihin paikkoihin juuri siitä syystä, että ihmiset alkaisivat puhumaan niistä. Vinkit ovat toimineet hyvin, sillä mikään ei näyttäisi käyvän rakkaudenosoituksesta paremmin kuin isokokoinen tuorekurkku.