Ravintolan tarjouksessa nolo virhe – 200 asiakasta vaati ilmaisia burritoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meksikolaista ruokaa tarjoavan Chipotle-ravintolan maine sai ison kolauksen, kun ravintolan annoksista oli löydetty kolibakteeria. Chipotle yritti hyvittää tapausta asiakkailleen tarjoamalla heille ilmaisia burritoja. Asiakkaiden tuli lähettää vain tekstiviesti: ”Raincheck” numeroon 888-222 niin he saivat paluuviestinä ravintolakupongin.

Ihmiset olivat tottuneet seitsemännumeroisiin puhelinnumeroihin, minkä vuoksi he olivat lisänneet yhden kakkosen vielä puhelinnumeron perään. Väärän numeron vuoksi Hank Levine -niminen mies oli alkanut saamaan erikoisia tekstiviestejä tuntemattomilta ihmisiltä.

Hank Levine oli ihmetellyt kummallista Raincheck-viestiä, johon hän oli vastannut kysymysmerkillä takaisin. Asiakas oli lähettänyt hänelle viestin: ”I want my burrito”, jolloin asia oli alkanut valkenemaan Levinelle. Levine oli saanut ABC Newsin mukaan samankaltaisia viestejä päivän aikana yli 200 kun ihmiset olivat olleet ilmaisten burritojen perässä.