Mies, näin isket naisen baarissa – lapset neuvovat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten suusta kuullaan aina totuus, minkä vuoksi Dave Keystone halusikin tietää, mitä lapset ovat mieltä naisen lähestymisestä baarissa. Lapset antoivat miehelle neuvoja siihen miten omaa ihastuksen kohdettaan voi ja kannattaa lähestyä vaikka olisi ujo.

Keystone kysyy lapsilta, mitä miehen kannattaisi tehdä siinä tilanteessa jos hän on liian ujo mennäkseen juttelemaan naiselle, joka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kaikki lapset neuvovat karistamaan jännityksen ja ujouden pois ja lähestymään naista siitä huolimatta, koska häntä ei välttämättä tulisi enää koskaan näkemään.

Yksi lapsista kehottaa miestä ottamaan jonkun tutun kaverin mukaan tuekseen. Lapset antavat miehelle neuvoja myös keskustelun avaamiseen. Naiselta kannattaa lasten mukaan kysyä heidän nimeään ja mitä heille kuuluu. Naiselta kannattaa myös tiedustella, että odottaako hän seuraa.

Yksi tyttö rohkaisee miestä myös pitämään lippunsa korkealla ja olemaan lannistumatta siinäkin tilanteessa, että hän saa pakit. Tytön mukaan kannattaa vain rohkeasti jatkaa matkaa ja jutella jollekin toiselle, koska joku muu voi sanoa miehelle kyllä.