Nuori blondi minishortseissa aiheutti ketjukolarin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vähäpukeiset naiset kiinnittävät miesten huomion jopa silloin, kun se pitäisi olla autoa ajaessa nauliintunut tiehen ja muuhun liikenteeseen. Liian paljastavat mainosplakaatit saattavat aiheuttaa teillä kolareita, minkä nyt myös eräs video todistaa täysin paikkansa pitäväksi.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa useampi autollinen nuoria on ajanut tien sivuun. Yhdestä autosta hyppää ulos vaaleahiuksinen nainen, joka alkaa hyppelehtimään ja tanssahtelemaan tien vieressä. Ennen kuin hän huomaakaan kolme autoa ajaa viereisellä tiellä kolarin katsellessaan naista.

Vaaleahiuksisella naisella on yllään pieni musta toppi ja lyhyet shortsit. Hän on iloisella hyppelyllään ja paljastavalla pukeutumisellaan kiinnittänyt kolmen kuskin huomion, minkä vuoksi autot ajavat toistensa perään aiheuttaen pienen ketjukolarin.