Kaikki uudet Top Gear -juontajat paljastettiin – mukana F1-legenda!

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme äskettäin Frendit-tähti Matt LeBlancin ja brittijuontaja Chris Evansin olevan Top Gear -autosarjan uusia juontajia. Nyt uudistetun sarjan loputkin tuoreet tähdet on nimetty. Uusina kasvoina mukana ovat Eddie Jordan, Sabine Schmitz, Chris Harris ja Rory Reid.

Eddie Jordan on Formula 1 -talli Jordan Grand Prixin perustaja ja kommentaattori. Sarjan ensimmäinen naisjuontaja 15 vuoteen, Sabine Scmitz, on puolestaan saksalainen ammattilainen BMW ja Porsche-kuljettaja. Hän on esiintynyt televisiossa esimerkiksi Jeremy Clarkson Meets the Neighbors -sarjassa.

Chris Harris on työskennellyt toimittajana muun muassa Autocar-lehden toimittajana, minkä lisäksi hän on juontanut omaa Youtube-sarjaa Chris Harris on Cars. Rory Reid on puolestaan ollut mukana Youtuben Recombu Cars -kanavalla, CNETin Car Tech -podcastissa ja Sky 1 -kanavan Gadget Geeks -ohjelmassa.

BBC-kanavan Top Gear -ohjelma sai ensiesityksensä vuonna 1977, mutta nykyisessä tunnin pituisessa muodossa sitä on tehty vuodesta 2002 lähtien. Sarja palaa ruutuihin uudistettuna Iso-Britanniassa 8. toukokuuta 2016.