Harry Potter -kirjasarja saa jatkoa – odottamattomalla tavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Velhopoika Harry Potterin huippusuosittujen seikkailujen luultiin olevan ohi kirjailija J.K. Rowlingin julkaistua fantasiasarjansa viimeisen osan, Harry Potter ja kuoleman varjelukset. Nyt Potterin tarina on kuitenkin saamassa jatkoa.

Harry Potter and the Cursed Child -kirja julkaistaan Iso-Britanniassa 31. heinäkuuta 2016. Perinteisen romaanin sijaan kyseessä on kuitenkin kirjan muodossa julkaistava, Lontoossa tänä kesänä ensi-iltansa saavan näytelmän käsikirjoitus.

Käsikirjoituksen on kirjoittanut Jack Thorne J.K. Rowlingin ja John Tiffanyn tarinan pohjalta. Tarina kertoo keski-ikäisestä, Taikaministeriössä työskentelevästä Harry Potterista ja hänen nuorimmasta pojastaan, Albuksesta. Harry Potter and the Cursed Child, Parts 1 & 2 julkaistaan sekä painetussa muodossa että e-kirjana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat