Metsästäjät kohtasivat kesyn peuran – seuraus tallentui onneksi videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Metsässä liikkuvat ihmiset saavat silloin tällöin kokea unohtumattomia kohtaamisia villieläinten kanssa. Nyt lintumetsällä olleet nuoret miehet pääsivät nauttimaan villin peuran seurasta, kun peura lähestyi niitä varovasti.

Pojat ovat kuvanneet videolle tilanteen, jossa he ovat saaneet seuraansa nuoren peuran. Peura on jähmettynyt paikoilleen ja antaa miesten lähestyä itseään. Peura antaa metsästäjien tulla sen viereen, silittää sitä niskan takaa ja koskettaa jopa peuran sarvia.

Nuori peura on hämillään ja jähmettyneenä paikoilleen. Se on saattanut aiemmin joutua tappeluun toisen peuran kanssa, koska sen toinen sarvi on lähtenyt irti ja sarven kohdalla on nähtävissä hieman verta. Mahdollisen tappelun jäljiltä peura on voinut olla niin hämmentynyt, että se on antanut metsästäjienkin silittää itseään.