Pelastetut koirat ihastuttavat – halaavat toisiaan hellästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkieläimistä voi olla välillä vaikeaa saada hyviä kuvia, koska ne eivät tahdo pysyä paikoillaan. Eräät koirakaverukset kuitenkin rakastavat omistajansa kameralle poseeraamista, minkä vuoksi niistä onkin tullut melko tunnettuja.

Envy ja Zain -nimiset bordercolliet nauttivat elämästä Pennsylvaniassa omistajansa kanssa. Nainen julkaisi eläinsuojasta pelastamistaan koirista suloisen videon ja kuvia, joissa koirat poseeraavat suloisesti halaamalla toisiaan. Kuvat lähtivät nopeasti leviämään verkossa ja nyt Envy ja Zain ovatkin jo oikeita Instagram-julkkiksia.

Koirien omistaja Kelly Bove julkaisee Instagramissa koirista hienoja tilannekuvia ja kuvia, joissa koirat poseeraavat paikoillaan. Koirat halailevat toisiaan ja pysyvät liikkumatta erilaisissa asennoissa, minkä perusteella voisikin sanoa, että ne ovat varmasti suloisen ulkonäön lisäksi myös todella hyväkäytöksisiä ja helppoja koiria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat