Juha Tapio kahmi palkinnot Iskelmä Gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa äänestettiin Iskelmän vuosiäänestyksessä Vuoden kappaleeksi. Vuoden iskelmän lisäksi Juha Tapio kävi eilen Iskelmä Gaalassa pokkaamassa Vuoden miesartisti ja Vuoden albumi –palkinnot.

Juha Tapio nousi kaikkien aikojen gaalatilaston ykköseksi. Hänet on palkittu Iskelmä Gaalassa nyt kymmenen kertaa ja on gaalahistorian ylivoimaisesti menestynein artisti. Vuosi 2008 oli Juha Tapiolle todellinen huippuvuosi ja viimeistään tuolloin hän nousi todelliseksi koko kansan suosikiksi vuoden iskelmällä Kaksi puuta.

Vuoden naisartistiksi äänestettiin Ingrid–levyn viime syksynä julkaissut Johanna Kurkela. Vuoden yhtye –tittelin nappasi jo 17 vuotta uurastanut Neljänsuora. Vuoden viihdyttäjä –palkinnon sai viime syksynä olympiastadionilla 50-vuotisjuhliaan jättikonsertin merkeissä viettänyt Jari Sillanpää ja tulokkaana palkittiin Elias Kaskinen ja Päivän sankarit. Pro Iskelmä -tunnustuspalkinto myönnettiin tänä vuonna säveltäjä-muusikko Petri Somerille.