Massiivinen onnettomuus purkutyömaalla – video vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla nähdään purkutyömaalla tapahtunut onnettomuus, jonka keskipisteeseen joutunut mies selvisi hengissä kuin ihmeen kaupalla. Tilanne tapahtui Teksasin Houstonissa 9. helmikuuta 2016.

Videolla seurataan Corporate Plazalla sijainneen seitsemänkerroksisen parkkirakennuksen purkutöitä. Viimeisenä päivänä rakennuksen seinä kaatui odottamattomasti työmaalla olleen kaivinkoneen päälle, kuljettajan ollessa vielä sisällä.

Hetken aikaa on epävarmaa, selvisikö kuljettaja ehjin nahoin tilanteesta. Pölyn hälvetessä mies kuitenkin kömpii ulos kaivinkoneen sisältä ilmeisesti ehjin nahoin, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Ilmeisesti kaivinkoneen hytti oli tässä tapauksessa erittäin kestävää laatua.