Kukkia ystävänpäivänä? Nerokas maljakkoniksi tekee ihmeitä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ystävänpäivänä ja muina kevään juhlapäivinä monet muistavat rakkaitaan ja ystäviään kukilla. Harvalta löytyy kotoa erilaisille kukkakimpuille täydellisesti istuvaa maljakkoa ja lopputuloksena on näky epätasaisesti vaasiin nojailevasta ryhdittömästä kimpusta.

Nettivideolla vinkataan nyt kukkakimpun saaneita kokeilemaan nerokasta maljakkoniksiä. Pienellä maljakon tuunaamisella saa kukkakimpun näyttämään kauniilta kukka-asetelmalta. Kaikki mitä siihen tarvitaan on muutama pala teippiä.

YouTube
YouTube

Videolla demonstroidaan yksityiskohtaisesti miten teippi kiinnitetään maljakkoon. Aluksi maljakkoon kaadetaan vettä ja sen jälkeen reunat kuivataan. Teipit liimataan ristikon muotoon maljakon päälle.

Sen jälkeen kimppu avataan ja kukat asetellaan yksitellen maljakkoon. Lopputulos näyttää ryhdikkäältä ja kauniilta. Yksinkertaisella konstilla voi tehdä suuren vaikutuksen kauniiden kukkien ulkonäköön. Tätä niksi on siis hyvä syy testata.