Mies leikkelee ruokia kuin kirurgi – oudolla tavalla viihdyttävää

Ruoka · Annukka Heikkilä

Kirurgit voivat välillä harjoitella leikkauksia ja omaa tarkkuuttaan hedelmillä poistamalla niistä esimerkiksi siemeniä tai leikkaamalla hedelmiä tietyllä tavalla. The Food Surgeon -kanava keskittyy kuitenkin pelkästään elintarvikkeisiin tehtäviin operaatioihin, mikä näyttää viihdyttävän ihmisiä.

The Food Surgeon julkaisee YouTube-kanavallaan videoita, joissa kirurgi suorittaa erilaisia leikkauksia ja toimenpiteitä ruokiin. Uusimmalla videollaan kirurgi kaivaa maapähkinävoilla täytetyn suklaan sisuksen pois ja täyttää sen uudelleen Oreo-keksin valkoisella täytteellä.

Henkilö tekee operaation hiljaisesti ja tarkasti. Ruokakirurgin työskentely on jollain tasolla viihdyttävää ja melko hypnoottista katseltavaa, mikä saattaakin selittää videon korkeat katselukertalukemat. Kirurgin työskentely makeisen ja keksin parissa rauhoittaa mieltä yllättävän paljon.