Hauska uutuus pulkkamäkeen – minipulkat kiinnitetään nyt polviin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mäenlasku on suosittua talvipuuhaa Suomessa niin lasten kuin varttuneempienkin keskuudessa. Nyt Indiegogo-varainkeruusivustolla haetaan rahoitusta jalkoihin kiinnitettäville, helposti mukana kulkeville Sled Legs -kelkoille.

Muoviset kelkat kiinnitetään jalkoihin hihnoilla, eikä niiden pitäisi haitata esimerkiksi kävelyä tai istumista. Mäen laskeminen tapahtuu polvistumalla Sled Legsien päälle, jolloin ne toimivat eräänlaisina perinteisen kelkan ja minisuksien välimuotoina.

Jalkakelkat on varustettu vaahtomuovisuojuksilla, joten ainakaan periaatteessa niiden ei pitäisi aiheutta pahoja mustelmia jalkoihin. Sled Legsit maksavat hanketta tukeville ennakkotilaajille 84 dollaria, eli noin 75 euroa. Mikäli keksintö päätyy kauppojen hyllyille asti, saa jalkakelkoista pulittaa 125 euron verran.