Räppärit ja laulajat hauskimmissa ystävänpäiväkorteissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tänään sunnuntaina juhlittavaa ystänväpäivää varten kauppojen hyllyt alkoivat täyttyä rakkautta ja ystävyyttä juhlistavista tuotteista jo viikkokausia sitten. Lahjan yleensä kruunaa hauska ja nerokas kortti, joka osoittaa myös sen kuinka paljon toinen merkitsee.

Vuosien ajan markkinoille on hiljalleen hivuttautunut räppäriaiheisia kortteja ja suuren menestyksensä ansiosta, niitä on alettu tuottaa lisää. Koomisia kortteja myyvä Etsy-sivusto kauppaa muun muassa artistien kuvilla koristeltuja ystävänpäiväkortteja.

Mukana on useita räppiaiheisia kortteja, jotka hauskuuttavat sanomallaan. Jos kyseisten korttien tilaaminen kuulostaa vaikealta, voi näistä hauskoista korteista ottaa inspiraatiota omaa askartelua varten. Ystävälle tai rakkaalle, joka kuuntelee hiphopia, R&B:tä tai räppiä, ovat nämä kortit hittivalinta.

Etsy
Etsy
Etsy
Etsy
Etsy
Etsy