Kanye Westin levynkannesta tuli vitsi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Naye West on ollut viime viikkoina poikkeuksellisen ahkera Twitterissä. Aktiivisuuden syynä pidetään äskettäin ilmestynyttä T.L.O.P.-nimistä albumia. Akronyymi tarkoittaa The Life of Pablo.

Kanye West julkaisi levynkannen Twitterissä. Albumin kansitaide on saanut sen jälkeen murskakritiikkiä, sillä se vaikuttaa monen mielestä tekotaiteelliselta sonnalta. Oranssissa kannessa lukee toistuvasti The Life of Pablo ja alla on vielä tuntemattomaksi jääneen perheen hääkuva.

Moni on kysynyt, kuka ihme on tämä kannessa kerrottu Pablo? Nyt jokainen voi luoda oman samankaltaisen levynkannen nettiselaimelle luodulla ohjelmalla. Alkuperäisen kannen on tehnyt belgialainen Peter De Potter. Kanye Westin viimeisin albumi tunnettiin kaksi päivää ennen julkaisemista nimellä Waves ja vuosi sitten nimellä SWISH. Kyseessä on hänen seitsemäs sooloalbuminsa.