Mies kerskui käteisnipulla Snapchatissa – aseistetut ryöstäjät iskivät heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa ei kannata välttämättä ilmoittaa julkisesti sitä, koska oma koti on tyhjillään tai sitä, että tällä hetkellä kulkee poikkeuksellisen suuren käteissumman kanssa kaupungilla. Eräs nuori mies kerskui seteleillään Snapchat-sovelluksessa ja sai heti varkaat peräänsä.

18-vuotias floridalainen nuori mies otti kuvan 280 dollarin setelistä, jotka hänellä oli käteisenä. Mies julkaisi kuvan Snapchatissa, jossa joku rahantarpeessa ollut henkilö oli sen nähnyt. Ei mennyt kuin muutama tunti niin rahoilla kerskunut mies oli ilman käteistä, lompakkoaan ja kelloaan.

Kaksi naamioitunutta miestä oli Metro-lehden mukaan ilmestynyt kuvan julkaisseen kotiin puukkojen kera ja vaatinut käteistä. Ryöstön uhriksi joutunut oli tunnistanut rikolliset äänen perusteella, minkä vuoksi he olivat jääneet kiinni ja saaneet syytteet rikoksestaan. Mies sai tärkeän opetuksen siitä, että kaikkea ei kannata julkaista sosiaalisessa mediassa.