Poliisi ajoi ylinopeutta – nainen pysäytti ja antoi läksytyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Claudia Castillo on julkaissut YouTube-kanavallaan videon tilanteesta, jossa hän on pysäyttänyt tien viereen poliisin, joka kaahasi liikenteessä ylinopeutta ilman hälytystä. Poliisien tulisi noudattaa samoja liikennesääntöjä kuin muidenkin aina, kun kyse ei ole hätätilanteesta.

Poliisiautossa ei ollut hälytystä, joten nainen päätti pysäyttää hänet. Videolla poliisi on tullut naisen auton luo jututettavaksi. Poliisi selittää, että hän on matkalla töihin, eikä huomannut ajaneensa ylinopeutta. Castillo kuitenkin kertoo poliisille hänen ajaneen törkeää ylinopeutta, minkä vuoksi nainen halusi tietää, millainen hätätilanne poliisilla oli oikein kyseessä.

Poliisilla ei ollut hälytystä päällä ja hän oli kaahannut muuten vain matkallaan töihin. Nainen nuhtelee poliisia ja kertoo hänelle, että hänen tulisi omalla esimerkillään osoittaa muille hyvää johtajuutta eikä ajaa ylinopeutta ilman syytä. Poliisi yrittää ensin keksiä naiselle selityksiä, mutta lopulta hän lupaa, että tulee jatkossa ajamaan turvallisemmin.