Video opastaa: Näin tavis voi laskeutua Boeing 737 -lentokoneella

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokaisen lentokoneella matkustavan kauhu olisi varmasti tilanne, jossa lentokoneen henkilökunta olisi yllättäen lentokyvytön. Liikennelentäjä Tim Morgan on kuitenkin sitä mieltä, että kuka tahansa kykenisi laskeutumaan Boeing 737 -lentokoneella turvallisesti.

Tim Morgan on julkaissut YouTube-kanavallaan havainnollistavan videon, jossa näytetään miten matkustaja voisi saada Boeing 737-lentokoneen turvallisesti laskeutumaan. Morgan ohjeistaa katsojaa lentosimulaattorissa vaihe kerrallaan siitä mitä ohjaamossa tulisi tehdä lentääkseen kaikki matkustajat turvallisesti takaisin maan pinnalle.

Ensimmäisenä Morgan näyttää, kuinka henkilö voi saada itselleen apua ja jonkin osaavan henkilön radioyhteyden päähän. Sen jälkeen videolla näytetään vaiheittain, miten koneen saisi laskeutumaan lentokentälle turvallisesti ilman aiempaa lentokokemusta.