8 vinkkiä miten vältät surkeat hotelli matkoillasi

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Majoitusalan liikkeitä on maailmalla ruhtinaallisesti, ja joskus ihmiset luottavat liian sinisilmäisesti hotellien omaan markkinointimateriaaliin. Jokaisen enemmän matkustelevan kannattaa opetella hotellien oikeanlainen vertaileminen.

Internet toimii nykyisin oivana omatoimimatkailijan apulaisena. Hotelleja etsiessä kannattaa kiinnittää huomiota etenkin mainoksiin, ja niissä ylikäsiteltyihin valokuviin. Valokuvien photoshoppauksen esimerkkeihin voi tutustua helposti Oyster Photo Fakeouts -sivustolla.

Sen lisäksi kannattaa Thrillistin mukaan tutustua hotellin omiin nettisivuihin. Mikäli ne ovat jääneet vaille ylläpitoa ja aikaan ennen 2000-lukua, ei hotellistakaan ole todennäköisesti pidetty huolta.

Google Mapsin Street View -ominaisuus auttaa katsastamaan hotellin ulkonäön kadulta katsottuna. Sen lisäksi kannattaa tietysti tutustua hotellin saamiin arvosteluihin netissä ja kiinnittää erityisesti huomiota hotellin johtajien antamiin palautteisiin. Sänkyluteista raportoidaan Bed Bug Registry -nimisellä sivustolla.