Autoilija luuli näkevänsä näkyjä – tiellä seisoi dinosaurus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen autoilija on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan kotimatkallaan sattuneesta tilanteesta. Wightsaarella ajellut mies oli nimittäin joutunut pysäyttämään autonsa tiellä olevan esteen takia.

Keskelle tietä oli ilmestynyt suurikokoinen dinosaurus. Mies kertoi kuvansa viestissä, että hän oli palaamassa kotiinsa kolmen aikaan yöllä, kun hän törmäsi tiellä dinosaurukseen. Voisi luulla, että autoilija joutui hieraisemaan silmiään muutamaan otteeseen ennen kuin hän uskoi näkevänsä oikein. Jostain kumman syystä tiellä seisoi esihistoriallinen ilmestys.

Mirror-lehden mukaan dinosauruspatsas oli peräisin läheisestä puistosta. Sen lisäksi, että dinosaurus on kookas on se myös painava. Viranomaiset epäilevät, että asialla on ollut useampi keppostelija. Onneksi tiellä oleva dinosaurus ei aiheuttanut vaaratilanteita liikenteessä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.