Japanilaisnaisen hurja elämysloma – lähes 3 viikkoa autiolla saarella

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

22-vuotias japanilaisnainen on haastanut itsensä viettämällä lomansa yksin autiolla saarella. Reikko Hori varasi elämyslomansa Docastaway-matkanjärjestäjältä, joka on erikoistunut seikkailu -ja erämatkojen järjestämiseen autioilla saarilla.

Hori halusi testata olisiko hänestä selviytyjäksi ja hän päätti tarttua riskiin. Seikkailumielinen Reikko kuljetettiin veneellä eristäytyneelle ja pienelle Amparon saarelle. Indonesiaan kuuluvalle saarelle Hori otti mukaansa ainoastaan rinkkansa.

Daily Mail -lehden mukaan Reikko tunnusti, ettei hänellä ollut minkäänlaisia erämiestaitoja. Ajatus siitä, että hän joutuisi selviytymään kuin Robinson Crusoe konsanaan kiehtoi häntä. Reikon seikkailusta on julkaistu videoita Youtubessa Docastaway-kanavalla.

Hori kertoi, että ensimmäisenä päivänä hän oli innoissaan lomastaan autiolla saarella, mutta toisena päivänä iski paniikki, kun hän tajusi, ettei hän osannut selviytymisen kannalta tärkeitä taitoja. Kaikesta huolimatta Reikko selvisi saarella loman loppuun asti ja hän on siitä erittäin ylpeä. Hori kertoi, että kokemus on muuttanut häntä ihmisenä eikä hän vaihtaisi sitä mistään hinnasta.