Kamala pila ystävänpäivänä – mies esitti kosivansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävänpäivä tarkoittaa amerikkalaisille kenties vuoden romanttisinta päivää. Ystävänpäivänä omalle rakkaalle annetaan lahjoja ja käydään romanttisilla treffeillä, joista monet päättyvät siihen, että toinen osapuoli kosii rakastaan.

Brad Holmes -niminen mies teki julman pilan tyttöystävälleen Jennylle esittämällä, että hän kosii Jennyä ystävänpäivänä. Mies asetti kameran kuvaamaan, pyysi tyttöystävää astumaan hänen eteensä ja polvistui pitäen Jennyn kädestä kiinni.

Mies esitti kosivansa Jennyä ja kartoi naisen tekevän hänestä maailman onnellisimman miehen. Kun Brad tarjosi Jennylle korurasiaa ja avasi sen, korurasian sisältä paljastuikin teepussi. Mies ei pyytänytkään tyttöystävää vaimokseen vaan keittämään hänelle kupillisen teetä.