Tesla-sähköautosta lasten versio – tarkka kopio aidosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sähköautojen maailman ylivoimainen ykkönen Tesla on tähän saakka ollut vain aikuisten ajettavissa, sillä jopa 700 hevosvoiman menopelejä ei voi antaa kokemattomiin käsiin. Jatkossa myös lapset voivat kuitenkin huristella poikkeuksellisen tyylikkäästi minikokoisella Tesla Model S -sähköautolla.

Leikkiautovalmistaja Radio Flyer on tuonut nimittäin juuri markkinoille ensimmäisen Tesla-sähköauton lapsille. Mini-Tesla on poikkeuksellisen tarkka kopio alkuperäisestä, sillä isoveljestä on otettu mallia niin värivalikoimassa, valoissa ja jopa auton peitteessä.

YouTube
YouTube

Kaiken lisäksi myös latauspistoke on identtinen aidon kokoisen Tesla-auton kanssa. Isoveljensä tavoin lasten versio on edelläkävijä akkuteknologiassa, sillä akun lataa täyteen jo kolmessa tunnissa.

Yhdysvalloissa Mini-Teslan saa talliinsa noin 500 dollarilla, mutta premium-versio maksaa jo lähes 800 dollaria. Lisäksi 50 dollarilla autoon saa suuremman akun, jolla huristelee pihamaalla pidempään. Vanhemmat voivat säätää auton maksiminopeudeksi joko 5 tai 10 kilometriä tunnissa. Mini-Tesla tulee kauppoihin toukokuussa.