Aww, jääkarhun pentu näki ensimmäistä kertaa lunta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Torontossa sijaitseva eläintarha sai taannoin uuden asukkaan pienen jääkarhun muodossa. Kolmikuukautinen pentu on viettänyt tähän asti suuren osan ajasta sisätiloissa, mutta nyt se on päässyt tutustumaan ensimmäistä kertaa jääkarhuille yleensä varsin tuttuun elementtiin: Lumeen.

Youtubessa julkaistulla videolla nähdään, kuinka jääkarhu näkee ensimmäistä kertaa elämässään lunta. Eläin vaikuttaa ensin olevan hieman hämillään näystä, mutta pian se jo leikkii hangessa kuin vanha tekijä.

Toronton eläintarhan Facebook-sivun mukaan jääkarhun poikanen on nyt 7,5 kiloa painava. Koko ajan kasvavaa eläintä on hitaasti totuteltu liharavintoon. Karhu tulee viettämään lähiaikoina yhä enemmän aikaa ulkona, kunnes se alkaa hiljalleen sopeutua tulevaan kotiinsa.