British Airways kieltää pähkinät lennoillaan – myös matkustajilta

Matkailu Terveys Viihdeuutiset · Annika Kela

British Airways -lentoyhtiö on ilmoittanut luopuvansa pähkinöistä lennoillaan. Yhtiö on jo aiemmin lopettanut pähkinöiden tarjoilun tai myymisen lennoilla ja nyt yhtiö pyrkii siihen, että myös matkustajien omia pähkinäeväitä syynätään koneessa.

Daily Mail -lehden mukaan matkustamohenkilökunta kiinnittää entistä enemmän huomiota matkustajiin, jotka ovat ilmoittaneet yhtiölle allergioistaan. Pähkinäallergiasta kärsivien vieressä istuvat matkustajat eivät saa syödä lennon aikana pähkinää sisältäviä tuotteita. Matkustamohenkilökunta pitää huolen, että allergikkojen ympärillä istuvia ohjeistetaan lentokoneessa aiheesta.

Allergic Living -terveysjulkaisun mukaan lentoyhtiö näyttää erinomaista esimerkkiä muille kansainvälisille lentoyhtiöille. Heidän mukaansa pähkinöiden kieltäminen yhtiön lennoilla on merkittävä voitto pähkinäallergiasta kärsiville. Yksinkertaisella muutoksella pähkinäallergikkojen on huomattavasti mukavampi ja turvallisempi matkustaa jatkossa British Airwaysilla.