Lumilautailua bikineissä – kuka uskaltaa Suomessa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläinen cosplay-harrastaja Yuliya tunnetaan paremmin sosiaalisessa mediassa nimellä Yukiko Ai. Hän rakastaa esimerkiksi pikkutuhmaksi Sailor Moon -hahmoksi pukeutumista, ja nyt hän esittelee talviurheilutaitojaan pelkissä bikineissä.

Sailor Moon -bikineihin pukeutunut nainen kuvaa lumilautailuaan GoPro-kameralla. Hän on hypännyt olympiakaupunki Sotshin lumisille rinteille ja viilettää vihreät hiukset hulmuten mäkeä alas. Onneksi hänellä on sentään polvisukat sääriä lämmittämässä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Yukiko Ai lautailee mäkeä animehahmoksi pukeutuneena. Viimeksi hänellä oli yllään Pikachun hieman lämpimämpi puku. Bikinit eivät välttämättä ole ihanteellisin lasketteluasu ainakaan silloin, jos kaatuu takapuolelleen hankeen.