Sia paljasti viimein: ”Tämän vuoksi peitän kasvoni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisiotähti James Cordenin The Late Late Show -keskusteluohjelmassa on Carpool Karaoke -niminen osio, josta on nopeasti muodostunut katsojien keskuudessa todella suosittu. Tällä kerralla Corden sai erikoisesta pukeutumistyylistään tunnetun Sian autonsa kyytiin.

Sia on tunnettu viime aikoina tyylistä, jossa hän ei paljasta kasvojaan laisinkaan. Sia pysyi tälläkin kerralla tyylilleen uskollisena ja pari vitsailikin Sian näyttävän juontajalle tietä peruukin peittäessä Sian silmät kokonaan. Sia paljasti juontajalle viimein, minkä vuoksi hän ei enää paljasta kameroiden edessä kasvojaan.

Sia pitää aina kameroiden kuvatessa niin isoa hattua tai peruukkia, että hänen kasvonsa peittyvät vähintään alahuuliin saakka. Sia kertoi miten aiemmin menestys johti hänet alkoholi- ja huumeriippuvuuteen. Nainen oli ajatellut kuiville päästyään, että ei enää halua olla laulaja, jonka kaikki tuntevat.

Kun Sia lopulta palasi takaisin kameroiden eteen ja alkoi luomaan musiikkiuraansa uudelleen, hän päätti, että ei halua enää laulaa omilla kasvoillaan. Nykyään artistit paljastavat itsestään sosiaalisessa mediassa kaiken, mikä myös vahvisti laulajattaren päätöstä siitä, että hän haluaa tuoda hieman mysteeriä musiikkialalle takaisin.