Ilotulitetehtaassa syttyi tulipalo – hurja näky videolle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Songyuanissa on sattunut vakava onnettomuus paikallisen ilotulitehtaan sytyttyä tuleen. Tulipalo nimittäin saavutti tehtaassa olevat raketit ennen kuin se onnistuttiin sammuttamaan ja pian koko tehdas peittyi valtavaan räiskyntään ja räjähtelyyn.

Kuin ihmeen kaupalla kaikki työntekijät ehtivät ulos tehtaasta, ennen kuin raketit alkoivat paukkua. Monet kaupungin asukkaista seurasivat ilotulitteiden räjähtelemistä turvallisen etäisyyden päästä ja tilanne on päätynyt myös silminnäkijöiden kuvaamille videoille.

Daily Mail -lehden mukaan kukaan ei onneksi loukkaantunut hurjassa onnettomuudessa. Kiinassa sattui viimeksi tammikuussa vastaava onnettomuus toisessa kaupungissa ja silloin räjähdyksessä menehtyi 10 ihmistä. Tällä kertaa työntekijät ennätettiin evakuoida ajoissa.