Kannabiksen käyttäjä löysi lompakon – viesti omistajalle nettihitiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lompakon katoaminen on todella harmillista, koska käteisen lisäksi yleensä pankkikorttien, ajokorttien ja muiden tärkeiden korttien menettäminen aiheuttaa henkilölle todella paljon vaivaa. Välillä ihmiset ovat onneksi niin ystävällisiä, että varkauden sijaan he päättävätkin palauttaa lompakon sisältöineen.

Reilly Flaherty -niminen mies oli kadottanut lompakkonsa. Hän oli kuitenkin eräänä päivänä saanut postin kautta mieluisen yllätyksen, koska kirjekuoren sisältä oli löytynyt kaikki miehelle tärkeät kortit. Itse lompakko ja käteinen metrokortin kera olivat poissa, mutta niillekin löytyi onneksi selitys pienen kirjeen muodossa.

Lompakon löytänyt henkilö oli kirjoittanut Flahertylle kirjeen, jossa hän selittää ottaneensa kaiken käteisen, koska tarvitsi rahaa kannabikseen. Metrokortin hän oli vienyt, koska matkojen hinnat olivat nousseet, minkä lisäksi löytäjä oli pitänyt lompakon, koska se oli ollut hänen mielestään hieno. Kirjeen lopuksi hän toivotti miehelle vielä mukavaa päivää ja kuittasi kirjeen anonyymina.

thanks.. I think?

Kuva, jonka reilly flaherty (@reillyflaherty) julkaisi