Pelastusyksikkö kiipesi puuhun – kissa päättikin pelastautua itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pelastushenkilökunnalle tuttu tehtävä on varmasti sellainen eläintenpelastusoperaatio, jossa kissa on kiivennyt korkealle puuhun ja ollut liian peloissaan tullakseen omin avuin enää alas.

Tällainen tilanne näytti eräänä päivänä olevan Kalifornian San Pedrossa, jossa ammattimainen eläintenpelastusyksikkö oli soitettu auttamaan korkealle kiivennyttä kissaa.

Videolla nähdään huvittava tilanne kun kissaa pelastamaan tullut mies kiipeää turhaan ylös puuhun. Kissa istuu korkealla yli yhdeksänmetrisen puun latvassa ja on ollut siellä jo jonkin aikaa, minkä vuoksi ihmiset ovat ajatelleet, että kissa ei uskalla tulla sieltä enää itse alas.

Asia ei kuitenkaan ollut näin vaan kissa nautiskeli mukavista maisemista.

Kun mies on vimein onnistunut kiipeämään lähelle puun latvaa ja on lähestymässä kissaa, kissa päättää saaneensa tarpeeksi näkymästä ja lähtee itsekseen kapuamaan alas puuta. Ilmeisesti kissalla ei ollut mitään hätää vaan se oli täysin kykenevä tulemaan myös itse alas puusta.