Autoilija kuin tikittävä aikapommi – kaahasi tuulilasi lumen peitossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aberdeenshiressä ajelleen autoilijan kojelautakameraan on taltioitunut kauhistuttava näky aamuliikenteessä Englannissa. Vastakkaisella kaistalla ajoi nimittäin auto, joka oli lähes kauttaaltaan lumen peitossa. Tuulilasissa oli vain pieni aukko näkyvyyttä varten.

Daily Mail -lehden mukaan video vaarallisesta autoilijasta on julkaistu netissä Sean Sangermanin toimesta. Kahden lapsen isä kertoi, että näky sai hänet kauhistumaan. Hänen mukaansa ajokeli oli kyseisenä aamuna huono, sillä tie oli liukas.

Perheenisä totesi, että vastuuton autoilija pelasi uhkapeliä omalla ja muiden turvallisuudella. Autokolareilta onneksi vältyttiin kyseisenä päivänä ja ilmeisesti vaaran aiheuttaja selvisi määränpäähänsä ilman onnettomuuksia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat