Ufotutkijat kauhistelevat kuvia: ”Marsin pinnalta löytyi ase”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ufotutkijat ovat löytäneet NASA:n julkaisemista Mars-kuvista hämmentävän yksityiskohdan. Tutkijat nimittäin pongasivat vuonna 2014 otetuista kuvista esineen, joka muistuttaa käsiasetta. Opportunity-luotaimen ottamat kuvat ovat saaneet tutkijat hämilleen.

Daily Mail -lehden mukaan ufotutkijat pitävät löytöä todisteena Maan ulkopuolisesta elämästä. Marsin tutkimiseen erikoistunut ufotutkija Scott C. Waring on julkaissut kuvan marsilaisesta käsiaseesta UFO Sighting Daily -sivustolla.

Waring uskoo, että NASA on kehittänyt ja rakennuttanut Mars-luotaimet sitä varten, että Marsin pinnalta voitaisiin etsiä avaruusolioiden teknologiaa. Luotain on onnistunut tehtävässään, sillä kuvien perusteella muukalaisten teknologiaan viittaavia todisteita on löydetty. Tutkijoiden mukaan marsilainen käsiase on yksi kiehtovimmista avaruusolioiden teknologiaan liittyvistä esineistä.