Adele mokasi Grammy-esiintymisessä: ”Itkin koko päivän”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adele esiintyi Grammy-palkintogaalassa, mutta esiintyminen ei mennyt aivan niin kuin tähti oli ajatellut. Adele vakuutti epäonnistuneen esiintymisensä jälkeen Twitterissä, että hän on täysin sinut esiintymisessä tapahtuneiden teknisten ongelmien kanssa, mutta todellisuudessa laulaja oli kuitenkin tullut todella surulliseksi huonon esityksen jälkeen.

Adele kertoi The Ellen Show -keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että esiintymisen harjoitukset olivat menneet loistavasti. Itse esityksessä pianon mikki oli kuitenkin pudonnut pianon sisälle ja Adelen laulukin oli ollut epävireistä. Adele oli esiintymisen jälkeen kirjoittanut twiitin, jossa kertoi huonoja asioita välillä tapahtuvan ja vakuutti, että asia ei jäänyt sen kummemmin harmittamaan häntä.

Adele paljasti DeGeneresille, että hän itki koko seuraavan päivän esiintymistään. Hän kertoi olevansa todella tunteellinen, minkä vuoksi hän olisi luultavasti itkenyt myös hyvän esityksen vuoksi, mutta tällä kerralla itkut tulivat pitkin päivää huonosti menneen esiintymisen tähden.