Kenen kanssa sinä haluaisit illastaa? Lasten vastaukset pysäyttivät vanhemmat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä mainokset onnistuvat koskettamaan ja herättämään ajatuksia. Nyt australialainen MasterFoods Australia on tehnyt niin koskettavan videon, että se saa todella hyvällä todennäköisyydellä jokaisen katsojan herkistymään.

Videolla vanhemmilta kysytään kameran edessä, että kenen kanssa he illallistaisivat jos he saisivat valita täysin vapaasti kaikista maailman ihmisistä. Vanhemmat miettivät jonkin aikaa ja vastasivat suurimmilta osin haluavansa illallispöytään jonkin tunnetun artistin tai näyttelijän.

Seuraavaksi vanhemmat odottivat takahuoneessa ja näkivät television näytöltä, kun heidän lapsensa vastasivat samaan kysymykseen. Lapset vastasivat suoraan haluavansa illallistaa mieluiten joko vanhempiensa tai koko sukunsa kanssa. Lasten vastaus sai vanhemmat arvatenkin liikuttumaan kyyneliin saakka.