Osui ja upposi! Hääkakun koriste kiteytti 2000-luvun parisuhteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään kuva nykyaikaisesta hääkakun koristeesta. Morsiusparia esittävässä koristeessa on yksityiskohtia, jotka viestivät modernista digiajasta. Toisiaan halaavat puolisot nimittäin selaavat samalla älypuhelimiaan.

Mirror-lehden mukaan kuva on peräisin Dieter Bohnin ja Lisa Brewsterin häistä. Pariskunta oli hankkinut hääkakkuunsa humoristisen koristeen, jonka pilailee morsiusparin digiriippuvuuden kustannuksella.

Hääkakun koristeen on tulkittu olevan kunnianosoitus taitelija Banksylle ja hänen Mobile Lovers -taideteokselle, jossa pariskunta syleilee toisiaan pidellen älypuhelimiä käsissään. Idea humoristiseen hääkakun koristeeseen on nimittäin selvästi lainattu Banksyn taideteoksesta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat