Koirat näkivät itsensä peilistä – riemastuttava kuvasarja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koirienomistajat eri puolilta maailmaa ovat julkaisseet Instagramissa kuvia peileihin tuijottelevista koiristaan. Lemmikkejä näyttäisi yhdistävän ainakin yksi tekijä, joka on hämmentynyt ilme. Peileihin katsovat koirat eivät näytä tietävän, mitä ne tuijottavat.

Daily Mail -lehden mukaan omistajat ovat julkaisseet kuvansa tunnisteella #DogsLookingIntoMirrorsButFindingNoAnswers. Sivustolla julkaistut kuvat saavat hymyn huulille.

Monet koirista eivät tunnista omaa peilikuvaansa ja suuri osa niistä ei välitä peilissä näkyvästä hahmosta. Instagram-sivuilla esiintyvät koirat edustavat niitä lemmikkejä, jotka ovat kiinnostuneita peilikuvasta, mutta ne eivät näytä keksivän mistä on kyse.

Who is this guy? #DogsLookingIntoMirrorsButFindingNoAnswers #barkbox

Kuva, jonka @steve.thefox julkaisi

#DogsLookingIntoMirrorsButFindingNoAnswers

Kuva, jonka cuhhhzn (@cuhhhzn) julkaisi